У Миколаєві стартував аукціон побачень, проведення якого ініціювали патріотично налаштовані дівчата та хлопці. Аукціон проводять у мережі Фейсбук, організували його миколаївські волонтери на підтримку 79-ї аеромобільної бригади, яка дислокується в Миколаєві. На початку серпня бійці повернулися у місце дислокації із зони АТО та згодом знову відправляться в район бойових дій.

Суть аукціону полягає в тому, що кожен бажаючий може купити собі побачення з дівчиною чи хлопцем, які йому сподобалися на спеціальній сторінці соціальної мережі. Згоду на побачення отримає той, хто сплатить найбільшу суму. Для участі в аукціоні потрібно написати приватне повідомлення організаторам, вислати своє фото, зазначити вік і захоплення. Стартова ціна побачення — 50 гривень, але ставки не обмежені. Заявки приймають від осіб, яким уже виповнилося 18 років.

Організатори зазначають, що побачення, куплені на аукціоні, не зобов’язують до якихось стосунків, але прийти на побачення слід неодмінно: «Знайомимося, спілкуємося і разом допомагаємо нашим десантникам». Приміром, Катерина Левик, яка першою виставила своє фото, написала на сторінці у Фейсбуці: «Акція триватиме два тижні. Всі кошти буде спрямовано на придбання необхідного спорядження та техніки для бригади. Це додатковий збір на додаток до загального проекту «Допомога 79».

Загалом завдяки дії проекту «Допомога 79» тільки за останні дні миколаївським десантникам передали 70 якісних спальних мішків, вісім електрогенераторів різної потужності, два електрозварювальних апарати, 38 карематів, сім GPS-навігаторів Garmin різних моделей, сім біноклів від підприємства «Дельта-лоцман», а також лопати, кусачки, автомобільні акумулятори, компресори, радіостанції, ретранслятор.