Поділитися власним досвідом, як можна заробляти в Інтернеті, дніпропетровський студент Національного гірничого університету (НГУ)  Олександр Сидоров вирішив, відкривши власну ІТ-школу. Причому навчати збирається безкоштовно. У школу, яка діятиме при університеті, запросили студентів і аспірантів вишів Дніпропетровщини.

Під час навчання на двомісячних курсах слухачі ознайомляться з такими дисциплінами, як «Теорія та основи дизайну», основами комп’ютерних програм, а також коротенько вивчать теорію маркетингу. Передбачено, що на заняття до  ІТ-школи ходитимуть 50 учнів, розподілені на дві групи, двічі на тиждень. Автор проекту «ІТ-школа НГУ-2015» сподівається, що допоможе своїм слухачам набути навичок побудови композиції, творення фірмового стилю та рекламних концепцій.

«Ідея проекту полягає в тому, щоб навчити студентів заробляти на біржах праці. Ця ідея виникла близько року тому, коли я вже працював на таких біржах, і мої друзі просили мене навчити їх», —  розповів Олександр Сидоров.

Здобувши відповідні знання, слухачі мають обрати будь-яку компанію і створити для неї фірмовий стиль та логотип. Тому, хто придумає найкращу концепцію, подарують графічний планшет.