У місті Тростянець на Сумщині, яке славиться шоколадними традиціями, постійно дбають про розвиток спорту. Свідчення цьому — відкриття нової спортивної зали для юних прихильників здорового способу життя, що відбулося напередодні нового навчального року.

Новосілля стало можливим завдяки спільним зусиллям  місцевої та обласної влади, громадських організацій, спонсорів. Гуртом не тільки підготували приміщення, а й закупили сучасні тренажери, приладдя, інший необхідний реманент.

Заступник голови Сумської обласної ради Віра Лаврик, депутат обласної ради Микола Березін, Тростянецький міський голова Юрій Бова та інші тепло привітали дітлахів та їхніх батьків з приємною подією. Адже відтепер у залі в комфортних умовах можуть одночасно тренуватися понад сто хлопчиків і дівчаток.

Особливо популярний серед юних спортсменів панкратіон. Вочевидь тому, що тут свого часу гартували дух земляки, нинішні чемпіони світу з цього виду спорту Олег Андрущенко, Дмитро Ємець, Вікторія Синявіна та Сергій Гузеєв. Родом з цих країв також легендарний стаєр Володимир Куц, пам’ять про якого ретельно оберігають у місті і районі.

Того самого дня у Тростянці пройшли змагання з пляжного волейболу і тенісу, в яких узяли участь десятки шанувальників спорту.