Головний продюсер міжнародної інформаційної агенції «Росія сьогодні» Антон Костильов повісився в Москві.

Про це повідомляють одразу декілька російських видань, передає espreso.tv.

Про смерть продюсера також повідомляє агентство «Москва» з посиланням на головне управління міністерства внутрішніх справ по Москві. Тіло журналіста знайшли його родичі. Костильов повісився за допомогою брючного ременя на трубі опалення у ванній кімнаті. В московському управлінні міліції виданню підтвердили інформацію.

Джерела видання в правоохоронних органах повідомили, що він не залишив передсмертну записку. Родичі стверджують, що журналіст останнім часом страждав від депресії.

Костильов став головним продюсером РІА «Новости» в липні 2013 року. Він займався виведенням медіаресурсів на «новий якісний рівень», створював спецпроекти до Олімпіади в Сочі, просував і розвивав спецпроекти на міжнародній арені. Працював в журналах «Кінопарк», Harper`s Bazaar, газетах «Відомості», «Время новостей». З 2003 по 2007 рік був редактором відділу культури «Газети.Ru», а з 2010 по 2012 рік обіймав пост заступника головного редактора видання. Останнім часом очолював продюсерський центр МІА «Росія сьогодні».

Нагадаємо, це не перше гучне самогубство на російському медійному ринку. У травні повідомлялося про те, що генеральний директор Першого каналу Костянтин Ернст після розмови з російським президентом Володимиром Путіним намагався покінчити життя самогубством. Деякі ЗМІ також повідомляли, що Ернста госпіталізовали до «Клінічної лікарні» управління справами президента Росії з вогнепальним пораненням щоки і язика та знаходиться без свідомості. Пізніше керівник прес-служби Першого каналу Лариса Кримова на своїй сторінці у соцмережі спростувала цю інформацію.