У першому поєдинку 1/2 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА футболісти мадридського «Реала» вдома змусили капітулювати чинного переможця турніру мюнхенську «Баварію». Гра на «Сантьяго Бернабеу» завершилася з рахунком 1:0.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на офіційний сайт Союзу європейських футбольних асоціацій.

«Реал» більшу частину матчу грав від оборони проте домігся мінімальної перемоги над «Баварією». На 19-й хвилині мадридці провели зразкову контратаку. Комбінацію за участю Кріштіану Роналду і Фабіу Коентрау завершив ударом з двох метрів Карвм Бензема. Незабаром Роналду міг подвоїти перевагу, але із вигідної позиції вистрілив з ходу вище воріт. Пробував португалець забити і головою, проте послав м'яч точно в руки Мануеля Нойєра», - йдеться у повідомленні.

Мадридці здобули восьму домашню перемогу поспіль у Лізі чемпіонів. Хосеп Гвардіола, який вперше програв як тренер на «Сантьяго Бернабеу», тепер повинен буде знайти ключі до воріт «вершкових» у повторному поєдинку, що пройде 29 квітня в Мюнхені.

Нагадаємо, перша зустріч іншої пари півфіналістів «Атлетико» - «Челсі», яка також проходила у Мадриді, завершилася внічию 0:0. Матч у відповідь відбудеться 30 квітня на «Стемфорд Брідж» в Лондоні.