28 серпня на території гуманітарно-логістичного центру між КПВВ «Зайцеве» та блокпостом «Майорськ» розпочало роботу мобільне броньоване відділення Ощадбанку, повідомляє прес-служба фінустанови.

«Відкриття логістичного центру – важливий крок для підтримки наших співгромадян, які перебувають на окупованій території. Як державний банк ми розуміємо соціальну місію, яку повинні виконувати. Банк розробив спеціальний формат відділень для роботи в прифронтовій зоні – мобільне броньоване відділення. Для нас у цій ситуації пріоритетне завдання – не лише забезпечити обслуговування клієнтів, але й по можливості гарантувати безпеку відвідувачів і співробітників», – зазначив голова правління «Ощадбанку» Андрій Пишний.

Мобільне броньоване відділення надасть громадянам України, які проживають на окупованій території, можливість обслуговуватись у державному банку. Вони зможуть відкривати поточні рахунки, отримувати соціальні виплати, оформляти і перевипускати платіжні картки, здійснювати продаж валюти, здійснювати та отримувати грошові перекази в національній валюті. У мобільному відділенні встановлено два банкомати і POS-термінал. Відділення працюватиме з 8 до 16:00. Перерва – з 12:00 до 13:00. Вихідний — понеділок.

У планах банку відкриття ще трьох відділень на території гуманітарно-логістичних центрів: одного в Донецькій області, в селищі Новотроїцькому, і двох у Луганській – в Новотошківці та Станиці Луганській. У Новотроїцькому та Станиці Луганській працюватимуть мобільні броньовані відділення, йдеться у повідомленні.