Напевно, мине ще трохи  часу, і громадяни не лише виходитимуть на спільні суботники чи ремонтуватимуть власним  коштом громадські будівлі, а залатування ям на дорогах і тротуарах стане  пріоритетом  кожного, хто прагне до європейського життя.

Щоб привернути увагу чиновників та громадськості до жахливого стану столичних доріг, нещодавно молоді активісти  провели цікаву акцію біля станції метро «Арсенальна». Вони залатали ями в асфальті... креативними квітковими композиціями.  Звичайно, це неабияк сподобалось перехожим, та водночас було соромно дивитись на таку кількість «висаджених»  квітів. Адже мета акції — не засадити квітами ями в Києві чи й по всій країні, а змусити владу зробити європейські дороги, підштовхнути до роботи. Не можна щодня запевняти, що ми прямуємо до Європи, не роблячи для цього жодного кроку. Громадяни можуть і повинні впливати на такі ситуації...

Незабаром це місце заасфальтують, а поки що... Фото автора

А тим часом дехто з перехожих полив квіти, дітлахи присіли  погратися іграшками з композицій, а одна бабуся і своє горнятко з квітами принесла для ямки. Вірю, що ми всі виберемось із такої «ямки»!