Вінницька облдержадміністрація та Турбівська селищна рада Липовецького району придбали цегляний будинок для родини Поліщуків, у якій трійнята хворі на ДЦП. Владислав, Святослав та Валерія народилися шестимісячними, з малою вагою тіла і перші два з половиною місяці життя перебували в реанімації. Батьки купували дорогі ліки для їхнього лікування. Але через рік у дітей діагностували тяжку хворобу — дитячий церебральний параліч. 

Перед родиною постало нагальне питання: поліпшити умови проживання, адже троє дітей-інвалідів у переповненому помешканні  не мали умов для реабілітації та розвитку. Тому багатодітна родина спочатку звернулася по допомогу до Турбівської селищної ради, а потім і до голови облдержадміністрації Анатолія Олійника.

Селищна рада будинок підбирала разом з обласним Фондом сприяння інвестиціям та будівництву. І квартирне питання змогли вирішити. Виставлений на продаж будинок обійшовся у 220 тисяч гривень. Житло газифіковано і телефонізовано, є невеликий город. Необхідний ремонт в будинку зроблять громадою — разом з рідними і товаришами.

Родина Поліщуків  дуже вдячна всім, хто посприяв їй у придбанні житла.