Протягом останніх 20 років команда «Фокстроту» щоденно вдосконалювала мережу супермаркетів. Все це робили заради покупців, Вашого комфорту і довіри, що, безумовно, і є найяскравішим доказом нашого успіху. 223 великі магазини на території всієї України, величезний спектр роздрібних продажів. Зробили ми і новий крок назустріч нашим покупцям, створивши сайт мережі супермаркетів «Фокстрот».

В Україні успішно працюють 223 великі магазини від «Фокстроту».

Насправді це новий сучасний формат, де покупець дохідливо знайомитьсяз необхідною інформацією зі світу електронної техніки. Ми розробили інтернет-платформу для всіх покупців, які не хочуть витрачати час на поїздку до найближчого магазину, а готові зробити покупку, не виходячи зі своєї квартири. Розробки проводили з урахуванням усіх побажань наших клієнтів та думок професійних програмістів та дизайнерів.

Майбутнє «Фокстроту» втілилося у приємний дизайн, набір сучасних функцій та швидку навігацію сайтом. Розпочинаючи свою історію у далекому 1994 році, ми змогли довести не тільки співвітчизникам, й європейським партнерам, що ми одне з найбільших і надійних партнерів для своїх клієнтів. Логічним розвитком для «Фокстроту» став універсальний сучасний сайт.

Зручна навігація. Швидкий пошук

Удосконалення нашої пропозиції для всіх клієнтів втілилося у значне прискорення пошуку. Завдяки сайту Ви зможете охопити весь асортимент товарів, не відходячи від комп’ютера чи планшета. Основні відвідувачі сайту – це люди, що мають намір придбати електронну техніку. Саме тому ми приділили максимум уваги швидкому пошуку, наповненню сторінок цікавою інформацією.

Також сайт обладнаний зручною системою пошукових фільтрів, які за мить здатні зменшити кількість запропонованих товарів до тих, які відповідають Вашим критеріям. Задля цього ми змогли обладнати кожну сторінку розширеним списком показників, якими виокремлюється той чи інший прилад.

Основні відвідувачі сайту – це люди, що мають намір придбати електронну техніку.

Якщо Вас не цікавить такий рівень конкретики і Ви хотіли би просто розглянути кілька моделей, чи ознайомитися із сучасною пропозицією того чи іншого бренда, то можна скористатися класичним категорійним розділенням. У верхній частині сайту розміщені основні категорії приладів. Наводячи на одну з категорій, Ви зможете скористатися випадаючим меню. Це дуже зручно, бо більшість сайтів для перегляду другого категорійного рівня мають переходити на нову сторінку, витрачаючи час на її завантаження. Також у ручному режимі пошуку Ви дізнаєтеся більше про сучасний стан ринку електроніки, зможете ознайомитися з цікавими статтями: описами чи інформаційними блоками або новинами.

Якщо Ви знаєте точну або часткову назву моделі, то це робить пошук справою однієї митті. Ви можете просто ввести назву прилада, бренда, моделі, і Вам буде запропоновано обмежену кількість варіантів, серед яких обов’язково буде те, що Ви шукаєте. Пошукова система всередині сайту нічим не гірша за глобальні системи, з якими кожен знайомий. 

Асортимент та категорії

Серед усього величезного асортименту, який є результатом нашої багаторічної роботи, ми змогли виокремити кілька основних категорій. Групи товарів, що має у наявності магазин «Фокстрот», дуже великі, тому людині важко розібратися з пошуком без класифікації приладів. Основні категорії, які є точкою відліку Вашого пошуку, такі:

♦ Велика побутова техніка

♦ Дрібна побутова техніка

♦ Телевізори

♦ Телефонія

♦ Комп'ютерна та офісна техніка

♦ Фото-, відео-, аудіотехніка

♦ Кліматична техніка 

Ви як наш потенціальний клієнт розумієте, що мережа з 223 супермаркетів налічує величезний асортимент товарів. Вся актуальна техніка одразу знаходить своє місце на сайті, її вносять до категорії за певними показниками. Велика кількість товарів – це не єдиний плюс мережі «Фокстрот». Ми постійно стежимо за виходом нових товарів, тому дуже часто поновлюємо наш асортимент. Також магазин завжди стежить за світовими новинками електронної техніки.

Окремою категорією нашого сайту є інформаційні блоки, які детально описують найновітніші технології. У блогах наших фахівців Ви зможете знайти для себе відповіді на багато запитань. Новинки також порівнюються з популярними чи актуальними на цей час моделями, що допомагає нашим клієнтам робити вибір.

Побутову техніку можна придбати через сайт мережі супермаркетів «Фокстрот»

Акції – крок назустріч кожному

Магазин «Фокстрот» на головній сторінці сайту розробив спеціальні вкладки, що допоможуть Вам економити час. Серед них можна знайти не тільки акційні варіанти, а й моделі, що мають найбільший попит та велику кількість позитивних відгуків. Саме така вкладка називається «Хіти продажів». Вона допоможе Вам зрозуміти, які саме моделі повністю відповідають очікуванням покупців, які варіанти мають найкращий баланс якості та ціни.

Вкладка «Червона ціна» містить товари, що продаються за зниженою вартістю. Всі моделі в цьому списку не є частиною розпродажу або сезонних знижок, а мають індивідуальне зниження вартості. Погляньте, можливо, сьогодні за «червоною ціною» саме те, що Ви шукаєте.

Уцінені товари розміщені в категорії (точніше, на окремому сайті) «Техношара». Ці моделі техніки мають достатні показники потужності, якості, також вони мають невелику вартість. Товари потрапляють до цієї вкладки через різні причини: застарілі моделі, останні одиниці у партії тощо. Головне, що гарантує «Техношара», – це дуже вигідна ціна. У будь-якому разі, якщо Ви знайдете там саме таку модель, яку шукали, то зможете добре зекономити.

Комплекти – це акція, яка передбачає купівлю одразу двох товарів за однією ціною. Ви робите один платіж, що включає в себе два товари з нашого асортименту. Найчастіше це два прилади, що мають схожу спрямованість дії. Ця постійна акція має дуже великий попит.

Кожна з ініціатив магазину «Фокстрот», розміщених на сайті, була перевірена тисячами клієнтів. Саме тому ми віримо у кожну з них. І ми готові створювати нові пропозиції, бо нам подобається дарувати людям радість від купівлі, радість оновлення! Звертайтесь у «Фокстрот» та отримуйте найкращі пропозиції!